Surf naar het euromediArts menu :
Op bezoek bij...
SHAKIRA
Penelope Cruz en Shania Twain...

Niet te geloven ; onze Marc was op bezoek bij bij Shakira in haar privé huis in Nassau - Bahamas. En hij had meteen een goeie band met dei betoverden dame en ben uitge-nodigd om meer op bezoek te komen en te spelen en zingen. Ze vond het zo goed..dat ze Marc als VIP uitnodigde voor het oude- jaarsfeestje. "Je bent altijd welkom" zei haar manager Robin. Lionel Ritchie zat de week ervoor nog in die zelfde zetel. Ongelofelijk hoe al die celebreties het pad van onze Marc blijven kruisen. Totaal onverwacht, net als altijd... Marc speelde zelfs op Shakira's gitaar haar home studio. De nummers die hij zong waren "Summertime" van Gershwin (ze vonden dit de max)en "yesterday" van "The Beatles voor Marc's vriend van de UK, die hem had uitgenodigd voor een job en die daar een penthouse heeft een vriend is van Shakira. Haar buurvrouw is Shania Twain en aan den andere kant woont Penelope Cruz waarvoor Marc straks ook nog wat werk gaan opknappen. Ze wonen daar allemaal samen in landschap dat aan een jungle doet denken maar dan helemaal privaat.
Op de foto's : Shakira (boven) Penelope (on- der links) en Shania (onder rechts). is !

Op restaurant met...
ADELE

Bobby Rubinos is de eigenaar van het fa- voriete restaurant van Marc in Florida. Het oogt misschien wat oud en versleten, maar het is er nog echt gezellig. Marc is er niet alleen stamgast maar verzorgt er ook re- gelmatig optredens. Zelfs Eddy Wally trad er op bij een van zijn bezoekjes aan de Belgian Club.
Groot was de verbazing van Marc toen hij op een dag niemand minder de revelatie van de voorbije jaren, Adele, en haar boyfriend aan een tafel zag plaats nemen voor lekkere BBQ ribbetjes, een specialiteit van het huis. De obers herkenden haar natuurlijk onmiddellijk en ze deelde heel wat handtekeningen uit. Marc wist er ook eentje te bemachtigen : en die is nu goud waard nadat Adele in 2012 be- dolven werd met Grammy Awards !

HAPPY BIRTHDAY
FROM FLORIDA USA

Op 2 augustus werd Will Tura 71 jaar. Beter nu dan nooit dacht onze Marc De Vlieger. En hij liet Will Tura een heel gelukkige ver- jaardag toewensen door de dochters van Nat King Cole : Timolin and Casey Cole. Will wist helemaal van niets.. en Marc was erg blij dat de Cole sisters dit wilden doen voor Will. Ze houden van zijn muziek... en dat doen ook zus Natalie (verhinderd) en moeder Cole...

THE LADY AND
THE PRESIDENT

Binnenkort tekst en uitleg over Donna Lynton in Florida USA.

Website :
Belgian Club of Florida
surf to the website :
Fotopagina :
bekijk foto's op groot formaat
Website :
Netherlands Assciaton
of South Florida
surf to the website :
THE PRESIDENT AND HER GUITARS

De "Danelectro" donkere gitaar waarmee Marc op de foto boven links aan de wereld toont is die van Richie Sambora, (foto links bovenaan) de gitarist en tweede helft (ook zanger) van Bon Jovi. Hij laat die in de studio van Shakira hangen voor als hij eens langs komt. Shakira zelf speelt op haar witte "Jazzmaster"  en Marc mocht die even bespelen. Als gi- taarliefhebber was hij zeker in de hemel met die mooie gitaren en de grote eer in haar homestudio toegelaten te worden. Het boek dat hij in de handen heeft is dit met alle muzikale krabbels en ideetjes voor nieuwe songs van Shakira. Normaal mag niemand die aanraken tot de mana- ger het na lang overwegen het toch in Marc's handen duwde en een foto nam. Het klikte tussen Shakira en Marc en het zal wel niet bij dat ene muzikale bezoekje blijven...

VAN AALTER NAAR FLORIDA...
VAN GITARIST NAAR PRESIDENT...

...van de Belgian Club uiteraard. Op de foto links is een piepjonge Marc De Vlieger aan het oefenen op de gi-taar in het repetitie- lokaal. En rechts als zanger en gitarist op- treden op niet te tellen bals in alle Vlaamse feestzalen en in tenten op de kermisbals !

DE APPEL VALT
NIET VER VAN DE BOOM....

De President van de Beligan Club of Florida, en euromediArts correspondent in de USA, was (en is) een muzikant in hart en nieren. Dat kan je hierboven uitgebreid lezen en bekijken. Maar ook zijn kleindochter Briana blijkt al piepjong be- langstelling te hebben voor muziek. Op de foto links boven doet Briana een poging om enkele klanken uit de allereerste gitaar van "Grandpa" Marc te tokkelen.

TONY SANDLER IN PALM BEACH

Marc De Vlieger en leden van de "Belgian Club" waren na- tuurlijk present toen onze internationale Vlaamse vedette Tony Sandler begin december 2010 in Palm Beach optrad.
KLIK OP DE FOTO : LEES ER MEER OVER !

MUZIKANTEN ONDER ELKAAR....

Naast enkele hits in eigen land (o.a. "Concerto voor Natasha") is Johan Stollz vooral gekend als internationaal pianist, zanger en entertainer. Hij trad op in tientallen lan- den en in de meest exclusieve zalen, clubs en op party's met wereldberoemde film- en showvedetten. Toen Johan een be- zoek bracht aan de Belgian Club in Florida vertolkte Pre- sident Marc (zoals hierboven vermeld zelf vroeger een veel- gevraagd artiest in Vlaanderen) een deuntje op de piano onder het goedkeurende oog van meester Johan.

Meer over Johan Stolz :
Johan Stolz bij de Belgian Club in Florida
Johan Stolz : jubileum 50 jaar artiest
Johan Stolz en Marc op de fotopagina

Dit was toen Eddy nog eens naar de USA trok...

ON THE MENU : ALL YOU CAN EAT BUFFET STYLE +
BEST IN THE WORLD BABY BACK RIBS + BBQ CHICKEN +
COLA SLA + FRITES + ECT...
ADMISSION / $ 20.00 (TIP INCLUDED) PAY AT THE DOOR
DRINKS : CASH BAR + BEERS STARTING AT $ 1.50 + LIQUID
BAR FOR ONE ALL NIGHT
 
COME A? SING ALONG ALL THE OLD AND NEW HITS WITH
THE VOICE OF EUROPE
 
HOPE TO SEE YOU ALL !

Onze correspondent Marc De Vlieger had nog meer nieuws : Tele Mundo de grootste Spaanse TV zender in de USA met zelfs uit- zendingen gericht naar Spanje en Spaanstalige landen, zend zater- dag 16 november 2009 live een studio optreden van Eddy uit ! Dit word de dag van zijn leven. Hij zal ook nog optreden in het Deauville Hotel waar de Beatles optraden in 1964 in de Ed Sullivan Show . En zoals hierboven op de uitnodiging te bekijken, zal Eddy ook optreden op 21 november voor alle Belgen en Nederlanders in Florida....

Marc De vlieger en Paul Cuypers (op de foto achter bij Eddy) waren Eddy gaan afhalen op Miami Luchthaven. Zijn vliegtuig was bijna een uur te vroeg. De gebruikelijke "hello" op de luchthaven en dan direct naar het hotel gaan inchecken. En dan hebben ze nog afgesproken met wat vrienden in een gezellig oud soort "Belgian Café". Annick van Wulpen en Koen Roelens die daaar ook wonen, zijn dikke vrienden van Eddy. Ook nog Jacky en Jeanine Decabooter, zij kwamen uit Saint Tropez France, (maar zijn oorspronkelijk van Kortrijk) en zijn nu in Florida voor de jaarlijks bootshow. Dit was het groepje de eerste avond. Trouwens Eddy is van plan volgend jaar een reeks optredens te maken in St Tropez. rond 21 Juli! Eddy sprong dus uit een "vliegmachien" en was al dadelijk tot een gat in de nacht van zijn bijna maand vakantie aan het genieten. Er staat nog heel veel op het programma. Zo gaan ze terug naar het "Make A Wish Foundation Grand Ball' en zal Eddy optreden op een super-de-luxe yacht en het op het "Bal van de Dynastie" op 15 november 2009.

More about
The Belgian Club
in FLORIDA USA

Er zijn verschillende webpa- gina's met meer nieuws en reportages over de "Belgian Club of Florida"

PAGINA 1 :
ANNOUNCEMENTS
and INVITATIONS

SHOWBIZZ VERHALEN
In ons Show Web veel meer over de nationale en wereld -vedetten en Benelux die Marc in de USA ontmoet(te) !

SHOWBIZZ VERHALEN
Uitgebreide reportage en foto's van de talrijke bezoek- en van Eddy Wally aan Bel-gian Club en Florida.

Fotopagina :
bekijk foto's op groot formaat
Op bezoek bij de BELGIAN CLUB

Marc De Vlieger onze "man in the U.S.A", en President van de Belgian Club op de foto met de Nederlandse ca- baretier Freek de Jonghe op bezoek in de Belgian Club in Florida. Marc is nog altijd gebeten door de showmi- crobe en bevriend met heel wat top vedetten.

In de showbizz verhalen in ons Show Web veel meer over de nationale en wereld -vedetten en Benelux die Marc in de USA ontmoet(te) !

Een zanger van bij ons die in de USA een echte vedet- te werd en optrad in de be-roemste TV-shows en thea- ters van New York tot Las Vegas en Los Angeles, dat is uniek. Marc en Mona zijn vrienden van Tony en Mimi Sandler. Lees er meer over:

Johan Stollz bij de BELGIAN CLUB

Ook de Brugse pianist en internationaal entertainer Johan Stollz kwam op be- zoek bij de Belgian Club in Florida en werd uiteraard hartelijk en met open ar- men ontvangen door Presi- dent Marc (zie foto boven). Vrouwtje Bernadette verge- zelde uiteraard haar Johan (zie foto onder).

Kijk ook even naar :
Marc en Johan musiceren
Johan en Marc : fotopagina

Eddy Wally bij de BELGIAN CLUB

Marc verwelkomt de VTM-televisie en Eddy Wally in Florida. Eddy heeft meer oog voor Mona, maar zij blijft liever bij haar Marc.

MARIęTJE
IS NIET MEER...

Met veel pijn in mijn hart vernam ik het droevige nieuws  over Ma- riętje. In April 2012, toen ik in Vlaanderen was, ben ik ze gaan halen thuis en we zijn samen tot bij Eddy gereden. We hebben gans de dag samen doorge- bracht.  Nog een pintje gedron-ken en nog heel wat afgelach- en... want vrolijkheid was altijd nummer één bij de Wally's. Ik kan boeken schrijven over mijn tijd met hen. Ze zijn 30 jaar hier bij ons op bezoek geweest in Florida. Maar ik kende hen al als kleine jongen in Aalter van op de markt waar ik ze elke woens- dag zag, voor ons deur. En ja, we waren toen al dikke vrien- den. Ik wens Eddy en Marina en haar vriend Gabriel en klein- dochter Vanessa heel veel sterkte toe. "Zijn" Marietje was alles in Eddy's leven. Vaarwel Marietje, dank voor al de mooie momenten.
Marc De Vlieger.

MORE MUSIC
IN SLOPPY JOE'S BAR

Kenny Chesney, drie maal verkozen tot "Country Music Association Entertainer of the Year", trad op in een uit- verkocht "Sloppy Joe" op een zaterdagavond en als opwarming voor zijn natio- nale tournee.

 
     
  copyright © euromediArts  |  alle rechten voorbehouden  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
service web  |  design, grafiek en redactie : tom landuyt  en christy hoornaert  |  e-mail versturen naar redactie service Web : KLIK HIER