Surf naar de RADO MI AMIGO pagina's in Norbert's website :
Surf naar de RADO MI AMIGO pagina's in Norbert's :
WILLEM'S WOELIGE WONDERJAREN

WILL VAN DER STEEN

Zeg maar Willem Steentjes, was al heel vroeg gebeten door de mu- ziek microbe. Op de foto boven viert hij zijn muzikale driften bot op een rammelkast die met veel goodwill een piano mag heten.
Wie enige gelijkenis meent te ont-waren tussen de prille DJ (op de foto links boven) en Balkenende zit er volkomen naast. Jan Peter kan er alleen van dromen om, zoals DJ Willem,  een frisse stoot, als die meid naast Willem als fan te krij- gen... Verder op de foto's links : Willem (helemaal rechts) als Caroline DJ nieuwslezer, tech- nicus, enzovoort, hier in gezel- schap van Bert Bennett, Joop Verhoof en Peter van Dam. Verder van boven naar onder Will van der Steen als DJ-technicus en ma- nusje van alles in de studio's van Radio Atlantis in Oostburg en van Radio Mi Amigo in Den haag. Beneden links : de zeezender vete-ranen Will en Stan Haag op een re-ünie tijdens een radiodag. En op de foto onder : de radiopiraat in volle glorie aan boord van de Mi Amigo.
Na de zeezender periode stak  Will  Norbert een handje toe bij het op-starten van het Hey Center in Brugge (België), om dan studio- technicus te worden bij Jack de Nijs. Runt nu zijn eigen studio in Kruisland (Steenbergen / Brabant).

Eigenaardig dat over Atlantis helemaal niet zoveel te vinden is op het internet. Maar het
geluid kwam uit Zeeuws Vlaanderen en zelfs voor Den Haag is dit bijna buitenland... 
  redactie, grafiek en webdesign : Martijn van de Velde en Piet Deckers
© euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
Email versturen naar redactie het Radio Web : KLIK HIER