Surf terug naar het euromediArts Web menu : KLIK HIER
  JUBILEUM NUMMER MET NORBERT

Het "OFFSHORE ECHO MAGAZINE" bestaat 30 jaar en dat wordt uit-gebreid gevierd, o.m. met een jubileumnummer. Volledig in kleur en met talrijke "tributes to...", zeldzame kleurenfoto's, interviews met "radio personalities" zoals een exclusief interview met ons aller Norbert. De uitgever van het blad (Radio Club France)
 
  bracht de originele Mi Amigo DJ's nog eens samen voor een interview in Calais aan de Franse kust. Meer  op de pagina Mi Amigo Calais 2004.
    TJIEGEL TJANGEL

Bovenstaande uitdrukking (was het Brabants dialect of een typische Tack-uitdrukking ?) gebruikte Sylvain om al-le muziek aan te duiden die van ver of dicht leek op keiharde rock, soul of zelfs stevige disco.
Op dergelijk "lawaai" had hij het niet begrepen. Zijn voorkeur ging zonder meer naar schlagers en gouwe ouwe. In de zomer van 1974 kreeg hij dan het niet zo nieuwe idee om een speciaal programma hiervoor op te starten.   Om Norbert te overtuigen het program-ma te presenteren liet hij alvast een schets maken van de publiciteit die hij voor het programma in Joepie wou
  laten verschijnen. Er zou zelfs een sticker van gedrukt worden om die gratis bij de Suzy wafels te stoppen. Norbert, die al de grootste moeite van de wereld had om wat vaart te stoppen in de Nederlandstalige top 15 (met voornamelijk  schlagers en slows), zat namelijk niet te springen om  meer van dattum te presenteren.
Van het plan kwam niets in huis. De Nederlandse Tweede Kamer stemde de zeezenderwet en in hierop volgende hectische tijden verdronk ook de "Golden Top 20". Het "voorontwerp" was een schets van de makers van de Suzy Wafels publiciteit. En die was zoals duidelijk van een veel professioneler niveau dan de radiopubliciteit voor de wafeltjes...
       
  redactie, grafiek en webdesign : Martijn van de Velde en Piet Deckers
euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
Email versturen naar redactie het Radio Web : KLIK HIER