Surf terug naar het euromediArts Web menu : KLIK HIER
 
  IN MEMORIAM

JOOP VERHOOF (1946-2002)
Hij was er bij vanaf het prille begin in 1973. In Playa de Aro was hij zelfs een tijdje programmadirecteur. Donderdagmorgen 18 juli 2002 overleed hij in zijn geboortestad Enschede aan kanker. Joop was net 56 geworden. Hij werkte ook o.m. voor Radio Caroline en Atlantis maar zijn naam zal voor altijd verbonden blijven aan Mi Amigo. Na zijn ratiojaren was hij muziek-producer geworden.

  IN MEMORIAM

SECCO VERMAAT
Het was Andy Archer, toen nog pro- grammaleider, die Secco bij Mi Amigo bracht. De geboortedatum is ons onbekend maar hij kampte al enige jaren met gezondheidspro- blemen. Op 25 november 2011 is hij vredig heen gegaan in zijn geliefde huisje aan de Malle Molen.De crematie was op 8 december 2011.

  IN MEMORIAM

EDDY DE BOECKK
Hij speelde al een rol bij de Mi Amigo organisatie in 1973 voor de zender op antenne kwam. Later volgde hij Andy op als programmaleider. Hij zorgde vooral voor administratie en bevoor- rading tot midden 1974. Zijn geboortedatum is ons onbekend. Hij overleed na een jaar hos- pitalisatie op 10 december 2011.

   IN MEMORIAM  

TONY ALLAN (1949-2004)
Werd een zeezender DJ legende. Werkte o.m. voor RNI, Radio Caroline, Radio Seagull, Atlantis, en natuurlijk voor Radio Mi Amigo waar hij zelfs voor de "Dutch Service" werkte. Hij was een zeer talentvol maar moeilijk man, vooral voor wie het  vak niet beheerste. Hij was de eerste DJ ter wereld die er openlijk voor uit kwam 'gay' te zijn.
Hij overleed op 9 juli 2004 aan keelkanker.

 
Mike Moorkens overleed op 14 maart 2007. Tot op het einde van zijn leven vertelde hij aan al wie het horen wilde dat zijn Mi Amigo periode tot de mooiste van zijn leven behoorde. Zijn as werd dan ook in zee uitgestrooid, symbolisch voor iemand die zijn hart verpand had aan de zeezenders. Hierboven en hiernaast afbeel- dingen van bladzijden uit "OEM Offshore Radio Magazine" dat verschijnt in het Engels en het Frans en die Norbert vroegen een in memoriam te schrijven voor Mike.
  redactie, grafiek en webdesign : Martijn van de Velde en Piet Deckers
euromediArts  |  gedeeltelijke of gehele overname van teksten en/of grafiek slechts na schriftelijke toelating
Email versturen naar redactie het Radio Web : KLIK HIER